OM  SOCIAL  MEDIA

Att skapa kontinuitet och närvaro i social media är viktigt för att vara top of mind. Innehållet i social media är en färskvara, allt fler tar allt snabbare plats i flödet. Genom att kontinuerligt skapa innehåll till din social media-kanal ökar du din synlighet, både i kommunikationsflödet och i dina kunders medvetande.
Det handlar inte bara om volym. Ett kvalitativt innehåll förstärker din tone of voice – den som gör dig unik och speglar ditt företags själ. Genom att skapa kvalitativt och kontinuerligt material blir du framstående i social media samtidigt som du skapar förtroende och förstärker ditt varumärke.
Äkta engagemang och verkliga historier. Med ett äkta och engagerande innehåll knyter du lojalitet och synlighet till ditt varumärke, som i sin tur leder till en viral spridning. Genom att skapa möjlighet till dialog med dina kunder lär du dig mer om dem och deras önskemål. Få dina kunder att bli ditt företags bästa ambassadörer och bjud dem på dina great stories. Ett positivt uttryck lämnar ett bestående intryck!
  • Top of Mind 100% 100%
  • Lojalitet 100% 100%
  • Stolthet 100% 100%

Målsättning

Målgrupp

Vem vill du nå? Definiera din målgrupp och hitta rätt mix av social media-kanaler för att nå och möta dina kunder.

Kommunikationsmål

Vad är ditt budskap? Sätt upp dina kommunikationsmål.

Mål

Vad vill du uppnå? Sätt upp resultatinriktade mål – oavsett om du vill nå nya kunder eller behålla din nuvarande kundkrets, rekrytera nya medarbetare eller skapa kännedom kring ditt varumärke.

 

 

 

 

 

 

 

 

%

Nyfikna

%

Positiva

%

Engagerade

KOM IGÅNG!

 

Det här får du när du väljer oss som social media-partner

En rekommendation, ett tips eller en kommentar från någon du litar på är alltid värd mer än all annan marknadsföring.

Kom igång och berätta om ditt företag, dina kunder, produkter och tjänster i social media. Med en personlig och inspirerande touch skapar du delaktighet och engagemang bland dina kunder. Våra lyhörda skribenter skriver redaktionell text som vi aktivt och löpande sprider i sociala medier.

Lär dig om dina kunder och vad de säger om ditt varumärke. Ligg steget före. Social delaktighet är ett lönsamt sätt att nå långt, nå flera och få mera.

Med tydlig kommunikation och en effektiv annonseringsplan ökar du din närvaro och gör social media till din bästa vän.

Vi tar fram din perfekta mix och match av social media-kanaler som gör att du når just dina kunder, ökar din synlighet och är ditt bollplank för en genomtänkt strategi.

Låt oss tillsammans odla fram ett äkta engagemang!

Vilken typ av kunder jobbar ni med?
Våra kunder består av både stora och små företag. Genom våra serviceavtal erbjuder vi individuellt anpassade lösningar som sträcker sig från fulltäckande service till hjälp med identifierade punktinsatser.
Jag har ingen kunskap om sociala medier – var ska jag börja?
Vi hjälper dig att komma igång! Vi ser över dina kommunikationsmål, tar fram en genomtänkt strategi, bistår med teknisk utbildning och fungerar som bollplank för dina idéer.
Hur annonserar jag i min befintliga social media-kanal?
Vi hjälper dig att ta steget från traditionell till kostnadseffektiv annonsering i social media med mätbara resultat! Vi tar fram en effektiv annonsplan, visar hur du praktiskt skapar en annons och hur du kan mäta resultatet. Du kan också välja att överlåta administrationen till oss; vi sköter löpande annonseringen och rapporterar resultaten direkt till dig.

I    F O K U S 

LIVESÄNDNING

SOCIAL MEDIA

SÖKOPTIMERING

LIVESÄNDNING

SOCIAL MEDIA

SÖKOPTIMERING