F I L M

Sernecke

Rörlig bild – en film som skapar rätt känsla i nutidens och framtidens digitala kommunikation

En bild säger mer än tusen ord, men vad säger då den rörliga bilden? Den säger allt. Den berättar din historia, säljer din produkt eller tjänst och skapar ett förtroende för ditt företag. En film träffar rätt, förmedlar en känsla och skapar engagemang, både i den interna och den externa kommunikationen.

Hybrid State arbetar med en kombination av ord, bild och film. Vi kan livesända evenemang, filma paneler i vår studio eller presentera din verksamhet. Vi kan hjälpa dig med en rekryteringsfilm, verksamhetsfilm, utbildningsfilm eller filma en demonstration av en vara. Vi kan skapa en film för att berätta historien om ditt företag, profilera en produkt eller tjänst. Vi kan göra en övergripande film, eller dokumentera delar av verksamheten, antingen för externt eller internt bruk.

När du arbetar tillsammans med Hybrid State får du en engagerad och flexibel partner som följer med projektet från idé till verklighet. Vi hjälper dig i allt från att forma din idé till att leverera en färdig film. Efter ett första möte följer vi upp med intervjuer, tar fram ett manus, hjälper dig med voice-coaching, klippning, redigering och anpassar din film till de kanaler du önskar.  Vill du att vi tar hand om hela projektet, kan vi uppdatera din hemsida med en kombination av text och rörlig bild, förse dina sociala kanaler med innehåll, ta fram ett paket för marknadsföring och ansvara för att filmen också marknadsförs i de kanaler du önskar.

Möjligheterna är nästintill oändliga, precis som vårt engagemang.

Låter det bra?

smygehus
Max
Cykel
Isormen
Hans Anders
Jysk

I    F O K U S 

LIVESÄNDNING

SOCIAL MEDIA

SÖKOPTIMERING

LIVESÄNDNING

SOCIAL MEDIA

SÖKOPTIMERING