HUr SKAPAR JAG innehåll till sociala medier?

Du är inte ensam om att ställa dig den frågan och sociala medier kan vara extremt tidskrävande,
men låt oss stötta dig. Vi hjälper dig med en tydlig strategi anpassad efter ditt företag.
Vi kan även skapa innehåll och sköta driften av dina sociala kanaler.

 HUR SKAPAR JAG INNEHÅLL TILL SOCIALA MEDIER?

Du är inte ensam om att ställa dig den frågan och sociala medier kan vara extremt tidskrävande, men låt oss stötta dig. Vi hjälper dig med en tydlig strategi anpassad efter ditt företag. Vi kan även skapa innehåll och sköta driften av dina sociala kanaler.

Tillsammans får vi dina sociala kanaler att leva

Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat. Antalet sociala kanaler bara växer och möjligheterna med dem.
Ta chansen att berätta om ditt företag i det digitala nätverket. Där hittar du potentiella kunder, skapar delaktighet och
engagemang. Det är en ny annonsmarknad där du inte bara kan skapa förtroende för ditt varumärke utan
också öka intresset för dina tjänster eller produkter, samt rekrytera nya medarbetare.
Vi hjälper dig att öka din synlighet, skapa innehåll till sociala medier och vi ser också till att det finns en
kontinuitet i dina sociala kanaler. Låt oss tillsammans skapa ett äkta engagemang!

Kontinuitet

Att skapa kontinuitet i social media är viktigt för att dina följare ska behålla intresset. Synligheten, både i det sociala flödet och i kundernas medvetande, ökar när du skapar innehåll till sociala medier. Du får även en trogen skara följare som engagerar sig i dina inlägg och du blir närvarande i deras digitala vardag.

Kvalitet

Det handlar också om kvalité. Det är viktigt att allt innehåll till sociala medier också engagerar dina följare och speglar ditt företags själ. Genom att skapa kvalitativt och kontinuerligt material blir du intressant, vilket gör att du också lockar fler följare samtidigt som du skapar förtroende och förstärker ditt varumärke.

Engagemang

Äkta engagemang och verkliga historier får följaren att känna för dig. Det skapar lojalitet och bidrar till att ditt varumärke syns, vilket leder till att inläggen sprider sig vidare vitalt. Tillsammans skapar vi innehåll till dina sociala medier och hjälper dig berätta de sanna historierna med text, bild och film.

Partner till sociala medier

Vem vill du nå? Definiera din målgrupp och hitta rätt mix av social media-kanaler för att nå och möta dina kunder. Vi hjälper dig sedan att fylla dina olika kanaler med innehåll, allt anpassat efter den kanal du använder, exempelvis Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube och Snapchat.

Innehåll för sociala medier

Partner till sociala medier

Vem vill du nå? Definiera din målgrupp och hitta rätt mix av social media-kanaler för att nå och möta dina kunder. Vi hjälper dig sedan att fylla dina olika kanaler med innehåll, allt anpassat efter den kanal du använder, exempelvis Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube och Snapchat.

innehåll i sociala medier

Skapa engagemang

Sociala medier började som ett sätt att umgås digitalt, men i dag är sociala medier en central del för många företags marknadsföringsstrategier. Vi kan gärna hjälpa dig att sätta din. Fundera över vad du vill uppnå med dina sociala medier och vilken målgrupp du vill rikta dig till. Vi lägger gemensamt upp en plan för att skapa innehåll till sociala medier, fyller dem kontinuerligt med text, bild och rörlig bild. Det hjälper dig att nå nya kunder, behålla din nuvarande kundkrets, rekrytera nya medarbetare eller skapa kännedom kring ditt varumärke. Givetvis kan vi översätta ditt innehåll till andra språk om du har kunder eller filialer i andra länder.

Bygga ny hemsida

Vilken typ av kunder jobbar ni med?

Våra kunder består av både stora och små företag. Genom våra serviceavtal erbjuder vi individuellt anpassade lösningar som sträcker sig från fulltäckande och regelbunden service till hjälp med identifierade punktinsatser.

Innehåll i sociala medier

Var ska jag börja?

Vi hjälper dig att komma igång! Vi ser över dina kommunikationsmål, tar fram en genomtänkt strategi, bistår med teknisk utbildning och fungerar som bollplank för dina idéer. Med Hybrid-State får du en engagerad och flexibel partner.

Bygga ny hemsida

Hur annonserar jag på sociala medier?

Vi hjälper dig att ta steget från traditionell till kostnadseffektiv annonsering i social media med mätbara resultat! Vi tar fram en effektiv annonsplan, och om du vill sköter vi löpande annonseringen och rapporterar resultaten direkt till dig.

Hybrid State -vi engagerar oss där du vill ha vår hjälp

Hybrid State är en fullservice byrå, vi har medarbetare som är experter
på marknadsföring, text, bild och film. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt
från att plocka fram de mest effektiva kanalerna för ditt företag.
Vi kan också skapa allt innehåll till sociala medier – om du vill.
Vi kan även arbeta med de bilder du och dina medarbetare själva tar med era
mobiler och hjälpa dig med text, publicering och drift. Vårt upplägg ser olika
ut för olika kunder, men gemensamt för alla är ett flexibelt och engagerat
samarbete där vi tillsammans hittar den bästa vägen för varje enskilt företag.

Våra egna sociala medier hittar du på Instagram och på Facebook.

“Hybrid State kommer med många bra idéer om vad man ska göra med materialet”

Personalen på Hybrid State är lyhörda och kreativa och tar snabbt fram ett material. De är tydliga med vad som behöver göras och hur tidsplanen för ett projekt kommer att se ut. Vi har en väldigt öppen dialog och om jag känner att någonting behöver justeras kan jag vara ärlig och öppen med dem om det.

Victor Nyberg, XL Bygg Hans Anders

Contents