streama event live

Nya möjligheter för våra kunder – streama event live

Självklart är det underbart när ett event kan upplevas live, på plats. Men ibland finns inte det alternativet. Det kan vara hinder i avstånd, i storlek på lokal eller som under våren 2020 en pandemi som hindrar större folksamlingar. Då finns det ett annat alternativ, att sända live online. Att streama event live är en teknik som når en ännu större publik, som garanterar att alla som tittar sitter på första parkett och som ger goda möjligheter att sprida budskapet till en ännu större målgrupp än de som är på plats. 

Fördelar med att streama event live

Att skapa en riktigt bra livesändning som ger närhet och skapar en atmosfär kräver mer än bara en mobiltelefon. Det kräver dessutom kunskap och erfarenheter kring hur utrustringen ska användas och vilka vinklar som ger den bästa bilden. När du ska sända eller streama event live har du ingen möjlighet att korrigera. Då går allt rätt ut i etern, därför är det viktigt att tekniken med ljud, bild och flera olika kameror fungerar perfekt. 

Hybrid State har den utrustning som krävs och en erfaren videoproducent som koordinerar arbetet på plats. Dessutom har vi de kunskaper som behövs för att marknadsföra evenemanget innan det sänds live online och även för att fortsätta marknadsföringen efter det att eventet är avslutat. Det ger dig som kund stora möjligheter att nå ut med ditt budskap under en lång tid, före, under och efter evenemanget. Att streama ett event online är så mycket mer än bara en kort videosnutt. Det är en marknadsföringsstrategi som ger sig som kund stora möjligheter att nå en betydligt större publik än vad du någonsin tidigare har gjort.  

Vilka event passar att streama live online?

 Många olika event passar att sända live online, som ett utspring från studenten, ett kosläpp, ett bröllop, en skolavslutning, en konserteller idrottstillställning. Du kan dessutom använda tekniken för ett kundevent där ett antal kunder bjuds in till ett utomhusarrangemang, men ännu fler kan följa både händelserna på sina skärmar. Det går även att streama en utbildning, en föreläsning eller ett arrangemang på en mässa live online. Möjligheterna är enorma, begränsningarna få. Hur kan vi hjälpa dig? Hör av dig till oss med dina funderingar så lovar vi att göra allt vi kan för att ditt event ska bli ett minne för livet – både för de som är med på plats och den stora publik som följer evenemanget live online.

I    F O K U S 

LIVESÄNDNING

SOCIAL MEDIA

SÖKOPTIMERING

LIVESÄNDNING

SOCIAL MEDIA

SÖKOPTIMERING

STREAMA EVENT LIVE – SÅ JOBBAR VI

Att streama event live är ett väldigt effektivt sätt att nå en mycket bred publik. Men för att lyckas skapa engagemang och nå rätt människor så krävs det att man gör ett genomtänkt arbete inför evenemangetDet kan Hybrid State hjälpa dig med. 

När vi åtar oss ett uppdrag inleder vi samarbetet med ett möte. Det kan ske digitalt eller på plats på vårt kontor i Skurup. Vi lyssnar på dina önskemål och ställer frågor för att skapa oss en så bra bild av eventet som möjligt.

Planera för en lyckad livesändning

Oavsett vilket event du ska arrangera ska du känna dig trygg med oss, därför lägger vi även tid på att rekognosering av platsen. Vi ser över ljus, ljud och övriga förhållanden på platsen. Vi ser efter hur många kameror som behövs och var de ska planeras. Dessutom är det viktigt att tänka på vilken typ av event du ska sända live. Handlar det om en mässa? En utbildning? Ett kosläpp, en konsert, ett kundevent eller ett idrottstävling? Genomförs eventet inomhus eller utomhus? Det är ett antal frågor som ska besvaras innan det är dags att ta fram filmkameran och sända live online. 

Fånga publiken

Vi lägger också upp en plan för vilka kanaler som är relevanta för att streama ditt event live. Vi planerar för marknadsföringen inför evenemanget och för hur vi ska kunna dra nytta evenemanget i marknadsföringen även när livesändningen på webben är genomförd.

Att strema event live handlar om mycket mer än att bara låta en kamera rulla. Det handlar också om att fånga ögonblicket och nå ut till din publik.

Hybrid State hjälper dig att lyckas.